2. junija 2021

Si talent? Pridruži se ekipi zmagovalcev.

Šport in posel imata veliko več skupnega, kot se zdi na prvi pogled. Vrednote v poslovnem svetu so močno povezane z vrednotami v športu. Tako v enem, kot v drugem primeru stremimo k odličnosti, za katero potrebujemo izjemne in sposobne ljudi, ki jih s pravilnim razvojem izstrelimo med zmagovalce.

Podjetje Unistar PRO je tehnološki partner slovenske mladinske reprezentance v nogometu U21. Nogomet je najverjetneje eno izmed področij, kjer je največ talentov, a le tisti najbolj vztrajni, strastni in izzivalni, postanejo prave zvezde in zmagovalci. Je pa nogomet ekipni šport, ki še tako dobrega posameznika nauči, da konec dneva (beri: tekme) lahko zmaga le ekipa, v kateri prevladuje zaupanje, spoštovanje in požrtvovalnost.

Pravo gnezdo za IT-talente

Analogija iz sveta nogometnih klubov v svetu informacijskih tehnologij je podjetje Unistar PRO. Podjetje je pravzaprav sodobno tehnološko podprt poligon za talente s področja IKT, kjer se zaradi svojega mednarodnega ozadja srečujejo s številnimi zanimivimi in prebojnimi projekti tako doma kot v tujini. Tako so stalno v stiku z novimi tehnologijami, hitreje pridobijo izkušnje in prepoznajo dobre prakse. Raznoliko delo v poslovnih okoljih vseh vrst in oblik je zagotovilo, da jim pri delu ni nikoli dolgčas. Tudi izzivov na različnih področjih specializacije ne bo zmanjkalo, saj že kadrovska politika podjetja Unistar PRO, ki je del skupine Actual, stremi k razvoju in nadgradnji veščin in kompetenc, ki jih zaposleni pridobijo z izobraževanjem in prenosom znanja med sodelavci.

Posamezniki, ki jim ustvarjalni nemir in želja po novih znanjih, ne pustita spati (predolgo), se bodo v podjetju Unistar PRO počutili kot doma.

In s čim se ukvarja podjetje Unistar PRO? Gre za enega največjih sistemskih integratorjev v Sloveniji, ki domačim in tujim podjetjem pomaga, da uvajajo sodobno tehnologijo, s katero poslujejo bolje. Zagotavlja vrhunske storitve računalništva v oblaku iz svojega podatkovnega centra PRO.Cloud, je eno največjih in najbolj specializiranih podjetij s področja informacijske in kibernetske varnosti ter omogoča široko paleto IKT-izobraževanj v okviru lastne PRO.Akademije.

Bodi izzivalec in postani IT-strokovnjak

Če ob branju zgornjih vrstic prikimavaš, te v podjetju Unistar PRO vabijo, da sprejmeš izziv in povabilo v skupino IT-talentov, kjer boš lahko soustvarjal informacijsko podprto in digitalno prihodnost na najvišjem nivoju.

In ne pozabi. Tudi v Unistarju smo predvsem ekipa. Ekipa zmagovalcev. Pridruži se!

Tekst: Unistar

Foto: Unistar

Ostale novice

Danes veliki finale!

6. junija 2021

Kdo bo evropski prvak?

5. junija 2021

Sledite nam na socialnih omrežjih

Twitter
@nzs_si
Instagram
@nzs_si
Youtube
@nzs_si
Facebook
@NogometnazvezaSlovenije