Pokaži interes

UEFA Evropsko prvenstvo U21 2021 bo največji nogometni dogodek, ki ga Slovenija lahko organizira. Zanimanje za tekmovanje je ogromno, slovenska izbrana vrsta se bo v družbi šestnajstih najboljših mladih reprezentanc borila za naslov najboljšega na Stari celini.

Zaradi trenutne situacije s pandemijo COVID-19 je za zdaj nemogoče napovedati, ali bodo na tekmah v Sloveniji marca 2021 dovoljeni gledalci. Organizacijsko skupaj z Evropsko nogometno zvezo (UEFA) in soorganizatorji iz Madžarske delujemo v smeri, da bi se prodaja vstopnic pričela v sredini februarja.

Če želite biti obveščeni o vseh novostih glede prodaje vstopnic, izpolnite spodnji obrazec in poskrbeli bomo, da boste vse najpomembnejše informacije o prvenstvu prejeli v svoj e-poštni nabiralnik.

 

* indicates required

Nogometna zveza Slovenije bo uporabljala informacije, ki jih podate na tem obrazcu, da vas lahko obvešča o vseh svojih novostih ter marketinških in drugih aktivnostih. Prosimo označite, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate:

Vedno lahko spremenite svojo odločitev s klikom na polje »odjava« v nogi našega elektronskega sporočila ali preko poslanega elektronska sporočila na urednistvo@nzs.si. Vaše informacije bomo obravnavali skrbno. Več informacij o naši politiki glede varovanja osebnih podatkov dobite na naši spletni strani www.nzs.si. S klikom na spodnje polje »Potrdi« se strinjate, da lahko Nogometna zveza Slovenije zbira in obdeluje vaše podatke v skladu z navedenimi pogoji.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Sledite nam na socialnih omrežjih

Twitter
@nzs_si
Instagram
@nzs_si
Youtube
@nzs_si
Facebook
@NogometnazvezaSlovenije