OTVORITVENA TEKMA
DNI
:
UR
:
MINUT
:
SEKUND
SLOVENIJA - ŠPANIJA
X
X
OTVORITVENA TEKMA
SLOVENIJA - ŠPANIJA
DNI
:
UR
:
MINUT
:
SEKUND
9. februarja 2021

Elšnik začel dobrodelno verigo

Nogometna zveza Slovenije je pred prihajajočim Uefa U21 evropskim prvenstvom pripravila dobrodelno akcijo, v kateri lahko tudi ti s preprostim nogometnim trikom pomagaš zbirati sredstva za dobrodelne namene.

Nogometno verigo je včeraj odprl kapetan mlade reprezentance Slovenije Timi Max Elšnik. Kakšen trik je izvedel in koga je označil, pa lahko preveriš na njegovem instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NZS – FA Slovenia (@nzs_si)

Kako lahko tudi jaz sodelujem?

Sodelovanje v kampanji je nadvse preprosto. Na igrišču, parkirišču ali v dnevni sobi s telefonom posnameš (no, lahko ti pomaga prijatelj) svoj najljubši trik, nekaj kar res obvladaš.

Video objaviš na svoj Instagram Story ali TikTok profil, pri tem pa označiš (in s tem izzoveš) tri prijatelje in ključnik #AgeMeansNothing, ter tako že sodeluješ.

Poleg tega, da izzoveš prijatelje in širiš glas o evropskem prvenstvu U21 v Sloveniji pa si s tem še dobrodelen. Nogometna zveza Slovenije bo namreč za vsak video v mesecu februarju v dobrodelne namene namenila 10 EUR. Več kot bo videov, več sredstev bo namenjenih mladim nogometašem iz socialno ogroženih družin.

Ne pozabi: Označi in izzovi tri prijatelje. Z uporabo #AgeMeansNothing pa sodeluješ v dobrodelni akciji Nogometne zveze Slovenije.

Trajanje dobrodelne akcije: 1. 2. do 28. 2.

*NZS bo v kampanji v vsakem primeru v dobrodelne namene prispevala najmanj 2.000 EUR in največ 5.000 EUR.

Tekst: MKo, MAk

Foto: m24.si

Ostale novice

Koper je pripravljen

23. februarja 2021

Ačimović: Vemo kaj nas čaka

12. februarja 2021

Sledite nam na socialnih omrežjih

Twitter
@nzs_si
Instagram
@nzs_si
Youtube
@nzs_si
Facebook
@NogometnazvezaSlovenije