OTVORITVENA TEKMA
DNI
:
UR
:
MINUT
:
SEKUND
SLOVENIJA - ŠPANIJA
X
X
OTVORITVENA TEKMA
SLOVENIJA - ŠPANIJA
DNI
:
UR
:
MINUT
:
SEKUND
12. februarja 2021

Ačimović: Vemo kaj nas čaka

Selektor mlade reprezentance Slovenije Milenko Ačimović je dober mesec pred pričetkom Uefa U21 evropskega prvenstva do 21 let 2021 spregovoril o pripravah in pričakovanjih pred velikim turnirjem.

»Prvenstvo odpiramo s Španijo, tako da tukaj nekih večjih skrivnosti ni. Španija je z razlogom aktualni evropski prvak, ki najbolje dela z mladimi nogometaši. Njihove igralce lahko spremljamo v Uefa ligi prvakov in v najmočnejših evropskih ligah. Podobno velja za Italijane, ki so ustvarjeni za take turnirje. Takšne turnirje je potrebno znati odigrati in Italijani slovijo po tem. Vsi jih dobro poznamo. Ne smemo pozabiti Češke, ki je v svoji skupini končala pred Hrvaško in je vredna vsega spoštovanja,« pravi o tekmecih slovenske reprezentance Ačimović, ki kljub zvenečim nasprotnikom verjame v sposobnosti svojih varovancev.

»Najbolj pomembni so seveda moji fantje, za katere verjamem, da bodo prišli na prvenstvo dobro pripravljeni. Zavedamo se s kom igramo, ampak po drugi strani se zavedamo tudi naših kvalitet,« dodaja slovenski selektor.

Celoten video pogovor z Milenkom Ačimovićem:

Tekst: MKo

Foto: MAl

Video: MAl

Ostale novice

Koper je pripravljen

23. februarja 2021

Ačimović: Vemo kaj nas čaka

12. februarja 2021

Sledite nam na socialnih omrežjih

Twitter
@nzs_si
Instagram
@nzs_si
Youtube
@nzs_si
Facebook
@NogometnazvezaSlovenije