OTVORITVENA TEKMA
DNI
:
UR
:
MINUT
:
SEKUND
SLOVENIJA - ŠPANIJA
X
X
OTVORITVENA TEKMA
SLOVENIJA - ŠPANIJA
DNI
:
UR
:
MINUT
:
SEKUND
i
Foto: Uefa
7. januarja 2021

Euro U21: Postani del organizacijske ekipe

Na UEFA evropskem prvenstvu do 21 let v Sloveniji in na Madžarskem bo sodelovalo okrog 600 prostovoljcev. Prijavi se tudi ti!

UEFA že vrsto let omogoča širši javnosti, da od blizu spozna organizacijo večjih športnih dogodkov pod okriljem evropske nogometne zveze. To edinstveno možnost imajo tudi Slovenci in Slovenke, ki bi želeli od blizu spoznati organizacijo UEFA evropskega prvenstva do 21 let, ki ga bosta marca in junija 2021 organizirali Slovenija in Madžarska.

Prvič doslej bo na evropskem prvenstvu sodelovalo 16 ekip iz vse Evrope. Prvenstvo bo potekalo v dveh delih, skupinski del marca 2021 na štirih različnih lokacijah po Sloveniji (Maribor, Celje, Ljubljana, Koper), zaključni boji pa med 31. majem in 6. junijem v Mariboru in Ljubljani.

Prostovoljski program v Sloveniji pod okriljem Uefe izvaja Nogometna zveza Slovenije, s ciljem ustvariti zagnano in motivirano ekipo prostovoljcev, ki bodo pomagali na številnih organizacijskih področjih. NZS želi vsem udeležencem zagotoviti enkratno in nepozabno izkušnjo, ki bi lahko v prihodnje spodbudila še več prostovoljcev, da pomagajo pri organizaciji športnih dogodkov.

Za prostovoljca se lahko prijavi vsak, ki ga zanima sodelovanje pri organizaciji enega največjih športnih dogodkov, ki ga bo organizirala Slovenija, in je pripravljen vložiti svojo strast in energijo v ta dogodek. Kandidati morajo izpolniti naslednje pogoje: marca 2021 biti stari 18 let ali več; imeti čas se udeležiti intervjujev (online) in treninga pred pričetkom tekmovanja; biti razpoložljivi za pomoč na prvenstvu na 3 tekmovalnih dneh; znanje angleščine. Prijave so možne do 31. 1. 2021. na spletnem naslovu https://under21.nzs.si/prostovoljci/

Prostovoljci morajo biti razpoložljivi za pomoč na evropskem prvenstvu med 19. in 31. marcem 2021 (Koper, Celje, Maribor, Ljubljana) ter 31. majem in 7. junijem 2021 (Maribor, Ljubljana). Nekatera delovna področja so vezana na tekmovalne dneve (3 na posamezno lokacijo), nekatera zahtevajo večjo razpoložljivost.

Delovna področja, ki so na voljo za prostovoljce v okviru Uefa U21 Euro, so: Akreditacije (Accreditation), Anti-doping, TV (Broadcast operations), Slovesnosti (Ceremonies), Marketinške aktivnosti (commercial operations), Transport (Event transport), VIP (Guest management & protocol), Organizacija tekem (Match organisation), Mediji (Media services & operations), Vstopnice (Ticketing), Upravljanje prizorišča (Venue management) in Upravljanje prostovoljcev (Volunteer management).

Tekst: MKo

Foto: Uefa

Ostale novice

Zvezde preteklosti: Španija

14. januarja 2021

Galaktionov z novo pogodbo

5. januarja 2021

Na UEFA evropskem prvenstvu do 21 let v Sloveniji in na Madžarskem bo sodelovalo okrog 600 prostovoljcev. Prijavi se tudi ti!

UEFA že vrsto let omogoča širši javnosti, da od blizu spozna organizacijo večjih športnih dogodkov pod okriljem evropske nogometne zveze.

Sledite nam na socialnih omrežjih

Twitter
@nzs_si
Instagram
@nzs_si
Youtube
@nzs_si
Facebook
@NogometnazvezaSlovenije